Camper verhuur

Stel je eens voor, je wordt ’s morgens wakker met het gekwetter van vogeltjes in je oren en de geur van versgemalen koffie en versgebakken broodjes in je neus. Je stapt uit bed en gaat buiten aan de ontbijttafel zitten. Je lief heeft alles voor een heerlijk ontbijtje al klaar gezet. Er glinstert een prachtige meertje aan je voeten. Het belooft weer een mooie dag te worden. Zometeen maar eens bedenken waar Ollie of Bommeltje jullie vandaag eens heen gaat brengen!

Wil je in alle vrijheid op avontuur? Neem contact met ons op voor meer info:
Paul: 06 19193262
Sandra: 06 45268992
info@bommelerhoeve.nl

Wij stellen Ollie en Bommeltje hieronder alvast graag aan je voor:

Ollie: Volkswagen Crafter

Geschikt voor een comfortabele camperreis met twee personen. Ollie is stijlvol ingericht: wij houden van mooie en fijne spulletjes, en die vind je dan ook in Ollie terug. Je hoeft onderweg niets om te bouwen, want er is een groot en luxe vast bed. Alle spullen die je nodig hebt zijn aanwezig: kookinventaris, outdoor inventaris, technische spullen voor Ollie. Je hoeft alleen je kleding en je persoonlijke spullen mee te nemen. Als je van suppen, surfen, fietsen of andere sportieve activiteit houdt: er is behoorlijk wat extra laadruimte onder de bedden om extra bagage mee te kunnen nemen. En je kunt gemakkelijk off-grid staan. Er zijn twee zonnepanelen aangesloten op twee (camper)accu’s, en je kunt voldoende water meenemen.

Bommeltje: Volkswagen T5

Bommeltje is een (verlengde) Volkswagen T5 met hefdak, geschikt voor een camperreis met twee personen. Bommeltje is mooi ingericht in een fraai kleurenpalet, en met comfortabele spulletjes. Onderweg kun je met een paar handelingen ombouwen naar een comfortabel tweepersoonsbed. Alle spullen die je nodig hebt zijn aanwezig: kookinventaris, outdoor inventaris, en technische spullen voor Bommeltje. Je hoeft alleen je kleding en je persoonlijke spullen mee te nemen. Je kunt in en buiten een stad gemakkelijk parkeren, want Bommeltje past in een parkeervak. En je kunt gemakkelijk off-grid staan.